Verzilver je unieke code voor 500 euro bespaartegoed

Gebruik hier je unieke code

Overweeg je zonnepanelen op je dak, een warmtepomp of een thuisbatterij? Met de waardecheque ter waarde van 500 euro ondersteunen we je graag bij het verwezenlijken van deze plannen.

500 euro bespaartegoed voor een slimme thuisbatterij, een zuinige warmtepomp of zonnepanelen

Speciaal voor jou als klant bieden we een waardecheque van 500 euro aan. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op energiezuinige oplossingen. Overweeg je zonnepanelen op je dak, een warmtepomp of een thuisbatterij? Met deze waardecheque staan we klaar om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van deze plannen.

Zo gebruik je jouw waardecheque

1. Voucher inwisselen

Wissel je waardecheque t.w.v. 500 euro in of neem contact op met onze klantenservice voor hulp bij het inwisselen. Onze experts zijn beschikbaar om je stap voor stap te begeleiden bij het gebruikmaken van deze voucher.

2. Advies op maat

Een adviseur zal telefonisch contact met je opnemen om te bespreken welke energiezuinige oplossingen het beste bij jou en je huis passen. Samen kijken we naar wat aansluit bij jouw behoeften en mogelijkheden.

3. Realiseer je plannen

Met de waardecheque ter waarde van 500 euro, helpen we jou graag om je plannen werkelijkheid te maken. Profiteer van energiezuinige oplossingen en bespaar op de lange termijn!

Twijfel je over hoe je jouw waardecheque het beste kunt besteden?

HollandsStroom heeft nauwe samenwerkingsverbanden met lokale servicepartners die zich specialiseren in energiebesparende oplossingen. Onze servicepartner staat klaar om je deskundig advies te geven.

Inloggen Mijn HS

Bij ons regel je zelf gemakkelijk je energiezaken via jouw MijnHS omgeving. Zo kun je snel verder.