HollandsStroom. Groen in jouw tempo.

Bij HollandsStroom geloven we in de positieve energie van Nederland en haar inwoners. Energie die
stimuleert, motiveert. Die verbindt en verbroedert. Door met daadkracht succesvol te vergroenen.
Als klein land kunnen we daar groot in zijn. Door het samen te doen met onze betrokken klanten. Met jou?

Geloven in de kracht van duurzame energie

Want voor elk probleem is een oplossing. Voor elke uitdaging een aanpak. Op elke vraag hebben wij het antwoord waarmee je geholpen bent. We zullen ons altijd tot het uiterste inspannen om je te helpen de juiste keuze voor groene energie te maken. We kennen de markt, volgen de trends en delen graag onze kennis met. We staan voor een enorme klimaatuitdaging die we met z’n allen aangaan. Waarbij alle beetjes helpen. Met onze HS Europees Wind producten dragen wij ons steentje bij. Daar geloven we in en gaan we vol voor. Samen met onze klanten en mede energieleveranciers realiseren we voortvarend de vergroening van het energiegebruik in ons land.

Energietransitie? Dat doen we met elkaar

Samen verantwoordelijkheid te nemen voor de omschakeling naar een groener energiegebruik. Daar zijn we van. Maar we zijn ook realistisch: dat zal niet in één grote stap gebeuren. We hebben veel begrip voor wat er allemaal op ons afkomt. Om in sneltreinvaart te moeten vergroenen, ‘van het gas af’, de hogere kosten en de investeringen. Wat ons betreft maken kleine stapjes ook een grote sprong. Daar helpen we graag mee. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje of bel ons. Tot snel?

Van denken naar doen

Energie geven = energie krijgen. Dat is ons motto. Daar geloven we in. En daarin zijn we daadkrachtig. Want we willen ons landje een stukje leuker maken. Leefbaarder. Betrokken en betekenisvol kunnen zijn voor onze omgeving. Door mensen te steunen en te stimuleren dat ook te doen. Door samen van denken naar doen te gaan. Want…groen moet je doen :)

HollandsStroom

Wij zijn wederverkoper van energieleverancier ServiceHouse B.V. handelend onder de naam HollandsStroom Services. Wij hebben zelf geen vergunning voor levering van energie. U sluit het energiecontract met HollandsStroom Services. HollandsStroom Services levert energie en stuurt u de energienota’s.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons 085 – 051 68 20 of maak gebruik van het contactformulier

Meer weten over onze producten en diensten, dan horen we graag van u.