Over Hollandsstroom

Wij zijn HollandsStroom

Steeds groener in jouw tempo!

Bij HollandsStroom omarmen we de positieve energie van Nederland en haar bewoners. We geloven in energie die motiveert, verbindt en verbroedert. Als energiemaatschappij zetten we ons vastberaden in voor een succesvolle vergroening. Samen met jou kunnen we als klein land grootse stappen zetten. Doe je mee?

Geloof in duurzame kracht

Bij HollandsStroom geloven we in het vinden van oplossingen en het ontwikkelen van plannen voor elke uitdaging. We staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van groene energie. Samen met onze klanten en collega energieleveranciers nemen we de klimaatuitdaging aan en dragen we bij met onze HS Europees Wind producten.

Samen maken we het verschil

Verantwoordelijkheid nemen voor een groenere energietoekomst doen we samen. Bij HollandsStroom zijn we realistisch: dit gebeurt niet in één grote stap. We begrijpen de uitdagingen waar we voor staan. Kleine stappen maken uiteindelijk een groot verschil, en daar willen wij jou graag bij helpen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. 

Van denken naar doen

Bij HollandsStroom is energie geven ook energie krijgen. Daar geloven we in. We zijn vastberaden om ons land een stukje leuker en leefbaarder te maken. Door mensen te inspireren en te ondersteunen in actie te komen. Laten we samen van denken naar doen gaan. 

HollandsStroom

klantenservice@hollandsstroom.nl

085 – 051 68 20

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag – 09.00 tot 13.00 uur

Contact met Hollandsstroom

Vul dan het contactformulier in en geef aan tussen welke tijden je het beste bereikbaar bent. Wij staan je graag te woord!

Scroll naar boven

Inloggen Mijn HS

Bij ons regel je zelf gemakkelijk je energiezaken via jouw MijnHS omgeving. Zo kun je snel verder.