Actievoorwaarden

Waardecheque t.w.v. 500 euro

Nieuwe klanten van Hollandsstroom krijgen van ons een warm welkom! Iedere nieuwe klant, krijgt namelijk een waardecheque waarmee de stap naar verduurzaming van uw woning een stuk dichterbij komt. De waardecheque heeft een waarde van maar liefst EUR 500,- en kan bij één van de geselecteerde service-partijen worden ingezet voor de aanschaf van zonnepanelen, warmtepompen en thuisbatterijen.

In deze actievoorwaarden staan de regels die te maken hebben met het verkrijgen, de geldigheid en het uitgeven van de waardecheque. Door deel te nemen aan de actie, accepteert u de toepasselijkheid van deze Actievoorwaarden.

Uw deelname
Als u na 8 juni 2024 een nieuw energiecontract bij Hollandsstroom heeft afgesloten, doet u automatisch mee met deze Actie. U hoeft daarvoor niets te doen. Wanneer u uw contract bij Hollandsstroom heeft gesloten, ontvangt u van een ‘Waardecheque’ in de vorm van een code. Die code kunt u bij één van de erkende servicepartijen verzilveren. Bezoek daarvoor www.Hollandsstroom.nl/waardecheque.

Geldigheid
De Actie geldt van 8 juni 2024 tot 8 juni 2025 en alleen wanneer u in die periode klant bent geworden bij Hollandsstroom. Per leveringsadres kunt u in die periode maximaal één keer mee doen met de Actie.

Als u binnen die periode op één leveringsadres (achtereenvolgend) twee energiecontracten afsluit bij Hollandsstroom, krijgt u daarom de tweede keer geen Waardecheque. Als u die per abuis wel krijgt, is de tweede Waardecheque ongeldig. Inwisseling daarvan bij een servicepartij is niet mogelijk en komt in dat geval voor eigen rekening en risico.

Producten
De Waardecheque kan alleen bij één van de door Hollandsstroom erkende servicepartners worden gebruikt en kan alleen worden gebruikt voor de aanschaf van zonnepanelen, warmtepompen en thuisbatterijen. De Waardecheque is niet inwisselbaar voor geld of andere producten bij de servicepartners of bij derden.

Voor het inwisselen van de Waardecheque kan een servicepartner aanvullende voorwaarden stellen, zoals een bedrag dat u minimaal bij de servicepartner moet besteden of de datum waarop de Waardecheque kan worden ingewisseld.

Toepasselijkheid voorwaarden
Wanneer u een nieuw energiecontract afsluit bij Hollandsstroom, zijn tussen u en Hollandsstroom de algemene voorwaarden en overige voorwaarden van Hollandsstroom van toepassing. Wanneer u gebruikmaakt van uw Waardecheque, zijn daarnaast deze Actievoorwaarden van toepassing. Tot slot kan een erkende servicepartner zijn (algemene) voorwaarden ook van toepassing verklaren. In dat laatste geval is Hollandsstroom geen partij bij die voorwaarden. Bij tegenstrijdigheden tussen de enige voorwaarden van Hollandsstroom en deze Actievoorwaarden, geldt dat deze Actievoorwaarden voorrang hebben waar het gaat om de Actie. In alle andere gevallen hebben de andere toepasselijke voorwaarden voorrang.

Rechten
Aan de Waardecheque kunnen geen rechten worden verleend, behalve de rechten die in deze Actievoorwaarden worden genoemd. Hollandsstroom is geen partij bij de overeenkomst die u sluit met de servicepartner en is nooit aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat tussen u en een
servicepartner.

Contact
Ingeval van vragen over deze Actie, kunt u alleen contact opnemen met Hollandsstroom via onderstaande contactgegevens. De servicepartners kunnen uw vragen met betrekking tot deze Actie niet beantwoorden

Onze contactgegevens zijn:
• Email: klantenservice@Hollandsstroom.nl
• Website: www.Hollandsstroom.nl
• Adres: Barbara Strozzilaan 101, 1083 HN Amsterdam

Inloggen Mijn HS

Bij ons regel je zelf gemakkelijk je energiezaken via jouw MijnHS omgeving. Zo kun je snel verder.