Welk MKB pakket past het beste bij jou?

Welk pakket past
het beste bij jou?

Energie leveren = Energie krijgen

Energie leveren is energie krijgen, wat ons betreft. Bij HollandsStroom geloven we in de Hollandse, positieve ondernemerslust die ervoor zorgt dat onze klanten altijd tegen gunstige voorwaarden stroom en gas kunnen afnemen. Met tomeloze energie gaan we voor betaalbaar en zo groen mogelijk. Altijd, en elke dag weer opnieuw. Dát noemen we opgewekte energie ;)

Positiever Nederland? Het kan!

HollandsStroom is van en voor iedereen. Daarom geven we niet alleen op een open en eerlijke manier advies over onze stroom en gasproducten, maar steunen we ook maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan een positiever Nederland. Die ons landje een beetje leuker, een beetje leefbaarder willen maken. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Doet u mee?

Frisse wind door energieland

Zelfs in de conservatieve energiemarkt geloven wij dat er genoeg ruimte is voor onze innovatieve aanpak. Met HollandsStroom, een frisse blik en een flinke dosis doorpakmentaliteit, zijn we als ‘new kid on the block’ een welkome aanvulling. Ons streven is om betaalbare en zo groen mogelijke energie toegankelijker te maken voor grootzakelijk en groot mkb. Dus voor u.

Op dit moment levert HollandsStroom naar volle tevredenheid aan MKB en groot mkb.
Wilt u weten hoe u met ons advies uw bedrijf kunt verduurzamen om zo aan het wettelijk kader te kunnen voldoen?

Duidelijk advies, helder aanbod

Wij zijn tot achter de komma specifiek over onze producten en afspraken. Voor u als zakelijke klant mag er geen enkel misverstand bestaan over ‘groene en grijze stroom’. Geen onduidelijkheid over leveringsvoorwaarden. Over contractduur en uw investeringen in duurzaamheid. Over de energierekening en besparingen.

Kennis van de markt

Door onze jarenlange ervaring op de energiemarkt zijn we in staat om tegen een gunstig tarief in te kopen. Daar profiteert u direct van en dat zult u zeker terugzien in de jaarafrekening. Dit stimuleert ons dan weer om voortvarend door te pakken op het verder ontwikkelen van nieuwe, klantvriendelijke producten. Waar u dan direct van profiteert.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons 085 – 051 68 20 of maak gebruik van het contactformulier

Meer weten over onze producten en diensten, dan horen we graag van u.